Ribancok

20 Sze

“a nők alapjában véve gerinctelen, hazug ribancok”

Nos, ha valaki ilyet ír, akkor valószínűleg nagyon átbaszták, egyszerűen ronda, vagy csak nem talál egy normális nőt, de valószínűleg lelki sérült (vagy meleg). Nem szeretném analizálni, semmi ilyesmi, és nem mutogatni akarok, de velem esett már meg olyan, hogy egy hete sem voltam együtt valakivel (nem, akkor még nem volt szex, nem gondoltam, hogy annyira megbízható lenne a srác), de láttam egy másik csajjal smárolni.
És mégsem általánosítok, hogy az összes faszi egyfolytában csak dugni akar, vagy hogy köcsög szemétládák, meghogy nem elég nekik egy nő, satöbbi. 

Lehetne kurva sok dolgot hozzávágni a másik nem fejéhez, de semmi értelme, ugyanúgy, mint az általánosításnak.

Szóval, ha mi nők, alapjában véve gerinctelen hazug ribancok vagyunk, valószínűleg az író anyukája is az, nem kivétel, általánosítás.

Reklámok

6 hozzászólás to “Ribancok”

 1. Jonny134 2008. december 29 - 4:19 de. #

  Hát ennek a postnak nem sok értelmét látom, egy köcsög elüvöltötte magát hogy ribanc és az utca másik végén egy kislány magáravette és sírvafakadt… ő beszólt te meg visszaszólsz…. mellesleg ez egy tök bonyolult téma, ti meg mindketten baromi egysíkúan látjátok a dologkat. megmutatom mire gondolok… Ez milyen színű szerinted? Zöld jól hallottam… … látod pont erről beszélek… ez nem zöld… ez sárga és kék megfelelő arányú elegye, te meg zöldnek láttad… Ez a ribanc kéréds is pont ilyen.
  Elmagyarázom, elősször is, köszönöm hogy felhoztad az író anyukáját így sokkal könnyebben el tudom magyarázni. Tévedsz ha azt hiszed az író anyukája ribanc volt, vajmi kevés esélye volt rá annó, több okból is első sorban hogy akkoribana világ még kevésbé volt liberális… (milyen furcsa szó…) mondjuk ki 14 évesen a lányok azt sem tudták mi az a szex, a töritanárnőm mesélte annó hogy ő neki amikor megjött az első menszesze csak annyit mondtak “nah most aztán vigyázzál” de azt se tudta mire kéne vigyázzon… Így indult a dolog, tehát annó ha egy srác férfi vágytól vezérelve benyúlt egy 14 éves bugyijába a kislány jó esélyel viszakozott mert nem tudta mit csinál a fiú cska azt érezte hogy ez “illetlenség” és hogy “ilyen nem szoktunk”. Ma ez máshogy van, ma már minden óvis is tudja hogy megy a sex, tehát ha ma történik meg ugyanaze a kislány vágja mi van, és az van benne “húúú a felnőttek is ezt csinálják és már én is elég nagy vagyok hozzá” (zárjőjelben nem tom nektek fel tűnt e de a mai 14 évesek fele úgy néz ki mint annó a 20évesek FUCK csernobill=>értsd kibaszottul ki vannak nőiesedve egyesek) Aztán további történelmi ok: régen nem volt tömegkommunikáció, illeve volt csak úgy hívták hogy kukoricatörés. A tömegközlekedésből is cska a tömeg volt megvalósítva, földutak voltak és a következő falu a világ faszán volt…ergó az emberek abból választottak párt aki közel lakott, hiába voltál kúrvajó csaj, ha a szomszéd gyerek lakatos quasimodó volt az egyetlen singli a faluba, akkor ő lett a férjed. ha meg megcsaltál valakit valakivel a 40 fős kis falu kiközösített, mert mindenki mindenkinek a rokona volt és ismerték egymást a családok. Mára ez megváltozott egyrész ha félrekúrsz és ezért 40 ember megsértődik rád (mert több úgysem fog mert több érintett úgysincs) kibaszottul leszarhatod mert a legrosszabb ami történhet h 40 ember töröl az iwiw ismerősei közül, és akkor már csak 9960 iserősöd lesz….(érvágás) Röviden, nem tudnak kiközösíteni, nicns megtorlás. Aztán másik dolog… ma már van tömegkommunikáció MSN telefon iwiw chat minden faszom… magyarul simán lehet pasid akár debrecenben is hiába vagy pesti, csak felbaszod magad egy társkeresőre és …van módod reklámozni magad… tudathatod a világgal hogy “HÉ világ itt vagyok pusztabüdöskén és szép vagyok és várom a hercegem” és ahogy ismerem a meséket a herceg jön is. Ezt az is alátámasztja hogy ha legurulok a hondámmal vidékre egyből minden csaj le akar szopni, mert ott az ritkább és ott én vagyok a “húúú pesti prosti…izé pasi” XD. Másznak be a nők az autóba, itt pesten meg az ugyanolyan kaliberű nők le se szarják. nah ennyit a töri óráról… tehát a konklúzió hogy régen azért nem voltak ribancok mert nem volt rá lehetőség h rinabc legyen valaki… (most ha valaki előjön azzal h régen is voltak kúrvák és…esküszöm fejbelövöm magam)

  Most akkor jöjjön a lényeg a BITCH probléma. Mielőtt elsírjuk magunkat h jaj leribancoztak… talán gondolkodjunk el mi is az h ribanc, mit is jelent, és hogy egyáltalán baj e az ha valaki ribanc, vagy legalább az jusson eszünkbe hogy fel lehetne tenni ezeket a kérdéseket… Oké, tehát mi van akkor ha valaki ribanc? Mi férfiak szeretjük a ribancokat. Tagadnád? Én nem. Ha nem így lenne nem lenne pornó ipar, és pornósztárok sem lennének, márpedig mindannyian tudjuk hogy a pornó nagy üzlet mert MERT (dobpergés) NAGY RÁ AZ IGÉNY. (Mellesleg a magyarok elég jók a pornóban, legyük büszkék a kurváinkra másra úgyse nagyon lehetünk…

  De jó…legyen meghajlok a tömeg akarata előt…ám legyen, fogadjuk el igaznak azon állítást miszerint ribancnak lenni gáz. Most akkor talán kérdezzük meg “miért?” Miért lesz valaki ribanc? Jah hogy eddig nem jutottunk el mert ehhez gondolkodni kéne… és ugye sírni meg sokkal egyszerűbb miatta. ÁÁÁÁÁh ebből érzem hogy magyarországon vagyok.

  Miért lessz valaki ribanc? Elmondom nektek, mert megteheti. Bezony… csunyán hangzik tudom… de így van. Ez a FÉRFIAK hibája. (EZÚTON IS ÜZENEM A FÉRFI NEMNEK HOGY A KÚRVA ANNYÁT) (can you feel the irony in that last sentence?) Mert bizony a férfiak kúrják el a nőket… vegyük az egyszerű példát: ha egy középszar nő teljesen pucéran kiül a boráros térre egy táblával a nyakában amin az a szöveg áll hogy: “bárki itt helyben azonnal ingyen megkúrhat, nagyon nedves a puncim” akkor nem adok 5 percet és egy 10 méteres sor fog állni, (most ne részletezzük hogy kik fognak ott állni de így lesz) Oké fordítsuk meg a dologt és egy ISTEN pl Brad Pit külsejű srác üljön ki 30 cm es álló fasszal ugyanezzel a táblával a nyakában… szerintetek? Hát megmondom a frankót hiába fog ott ülni egész nap, kúrvára senki le nem szarja majd, max egy megfázást szedhet össze. Tehát a konklúzió: a nős sokkal könnyebben kapnak sexet mint a férfiak… Most ezt alátámaszthatnám még kismillió példával, tudnék adni kutatási statisztikákat érjétek be enyivel… Szóval a nők könnyebben kapnak sexet, mondjuk ki semmit se kell tenniük érte csak szétenni a lábukat. Oké persze az csak sex és az még nem kapcsolat bla bla bla… faszság! Minden a sexről szól, de legalábbis legalább 60% ban benne van, ez így törvényszerű elvégre a szeretkezés és a párkapcsolat is végsősoron egy ösztön ami a fajfentartást hivatott szolgálni. De még egy nagyon egyszerű példa… egyszerűen nem kezdesz el olyan lányt fűzni akit nem dugnál meg! Jó ha el akarod ásni a kertben az más… de arról a tömeggyilkosok részben tárgyalunk. Meg aztán minden párkapcsoalt fizikai kontaktussal kezdődik… ha egy nő meg akar csókolni nem fogsz elhajolni… de ha egy pasi akar gy nőt egy nő simán elhajolhat. Megteheti, válogathat! Ez növeli a csajok egóját. “hú de geci jó nő vagyok, öcsém…” Aztán a nők egymást nézik, minnél kiírvóbban öltözködik valaki annál feltűnőbb és minnél feltűnöbb egy reklám annyál több a vásárló, ha én pasiként lemegyek egy buliba soha nem jön oda hozzám senki tök mind1 hogy nézek ki, de ha csaj vagyok…. még ha ronda is vagyok odajönnek, lehet hogy az elkeseredettje, meg lehet hogy csak azért mert úgy gondolja engem könnyen megdöngethet és úgyis részeg szarik rá megbaszna bármit amin lyuk van…de odajönnek a nőhöz, a pasihoz meg nem. A nők pedig figyelik egymást, mi a nőőket figyeljük ők meg egymást … és a jó nő észreveszi hogy hozzá 20 pasi ment oda az éjjel, míg a kis duci barátnőéhez csak 2 részeg meg egy drogos és egy gecironda világtalan öngyilkosjelölt. Ezért ez tovább növeli az egóját és a “ne gyűlölj csak mert szebb vagyok nállad, gyülöld a pasidat mert ő is így gondolja” gondolkodásmód kialakulásához vezet.

  nah most egó növekedésről beszéltem ugye… ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt jönnek létre a ribancok. Mint mondtam ez a pasik hibája, mert nincs bennünk semmi tartás, semmi önbecsülés. És ha egy nő azt érzi hogy VÁLOGATHAT akkor válogatni is fog. És persze abba a barbi mesébe ringatja magát hogy ő a hercegnő a férfiak meg szolgái. (nem vicc baszki nekem volt olyan munkatársnőm a benzinkúton akit megkértem h hé ica hozd már ide a parfist és az volt a válasza h én nem vagyok ica hanem királylány… és komolyan mondta… lófaszt te idióta kis kúrva egy jó mellű senki vagy egy kibaszott benzinkúzon és itt végzel ajjamunkát ébresztő retardált…) De persze az élet nem barbi mese…és senki sem bír egy hisztis kúrvát hosszútávon elviselni, aki mikor mentek kocsival sírvafakad hogy neki pisilnie kell…. dehát jó az ágyban…és “szeretem” meg amúgy is tök szopás lenne újjat keríteni…jó ez… Mondja az ember, de mellette nem tudja igazán kielégíteni a vágyait mert ő királylánynak hiszi magát, és hát nem az. De ezt nem hajnaldó elhinni… mert közben amég veled jár is fűzi az agyát másik 40 csávó, és amikor enkik elmeséli h a barátom azt mondta h fasz vagyok mert sírok ha pisilnem kell szerinted? azok meg persze (kanos köcsögök) meg akarják kúrni és persze azt mondják neki hogy “nem nem te okos vagy te szép vagy, a barátod egy köcsög hagyd ott és járj velem” lássuk be így elég nehéz személyiséget fejleszteni (zárójeles megjegyzésként, nőknek kúrvasokat bókolnak, jó lehet hogy csak a sarki munkás fütyül utánnauk, de az is pozitív kritika,(további egó növelés) nekünk férfiakanak ki bókol? senki max mi egymásnak) … és hát senki sem tökéletes, és az sosem jó ami van, mindíg lehet szebbet ígérni. ÉS a jó nőnek sokan ígérnek, és a jó nő addig marad egy pasi mellett amég tartani tudja a hazkságot … azt hogy ő a királylány. Persze a legtöbb pasi erre, se lelkileg se anyagilag nem képes. És ilyenkora ribanc tovább áll… ez gy ilyen állatfaj, így éli túl a mindennapokat, kár gyűlölni érte… Ő megteheti, mert Ő válogathat, és ez csak a férfiak hibája mert ők hagyják hogy válogasson belőlük.

  És a jövő, noss én arról győzködöm magam hogy kúrvából lesz a legjob feleség. És hogy előbb vagy utóbb a ribancok 20% ának benő a feje lágya és normális lesz 60% uk kiég és megtekinthető a discókban ők azok a kiégett vén 35 éves kúrvák akik még mindíg azt hiszik hogy 20 évesek pedig nincs senkijük és semmijük csak a nikotin meg a rájukszáradt ondó tartja egybe őket. 205 uk pedig talál egy pénzes pasit aki eltartja, és évek során egy dolgot megértett, a többi pasinak nincs pénze h királylányost játszon vele. Ezért hagyja a pasinak h úgy bánjon vele ahogy akarjon, cserébe ő élvezi a dőzsölést a gazgadságot és hogy szolga királylány lehet. EZ a jövő

  Szót kell még ejtsek a ronda és a normális külsejű átlagos lányokról. NEEE azt ne higgyétek hogy ők nem ribancok, de de csak ők nem viselkednek úgy, de nem azért mert olyan kúrva jó fejek… egyszerűen csak ők nem tehetik meg. Ennyi de hitesd el egy középszar nővel hogy ha felvesz egy sexybb cuccot 2x annyi pasit megkaphat… és nézd meg mi lesz az eredmény… érdekes tapasztalat lesz.

  utószó: végezetül arra kérlek ne gyűlöljétek a ribancokat, azért ribancok mert a világ azzá tette őket, és mert megéri ribancnak lenniük, (ösztönösen válnak azzá) legalábbis rövid távon megéri de hát a biztos sikert a biztos jó jelent a bizonytalan de lehetséges jobb jövőért nem könnyen adja fel a homosapiens, mert ostoba az ember, hisz még a sárga és kék szín elegyét is zöldnek látja…. szomorú nem?

  • rugolabnyusz 2008. december 29 - 11:37 de. #

   Hagyjuk már, hogy kislány, idősebb vagyok nála:-D.
   Kedves kommentíró, azt hiszem nem értetted a bejegyzés lényegét, de nincs semmi gond, köszönöm a terjdelmes hozzászólást.

 2. terika 2008. december 29 - 10:30 du. #

  Érdekes és hosszadalmas okfejtés volt. Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy nem a konkrét postra reagált…végülis ez egy blog célja: gondolatébresztés. Az megvolt. A fent leírt tényszerűségekkel természetesen részben értek csak egyet. A férfi vs. nő csatában nálam nem a pasik buktak el…de túl fáradt vagyok ezt fejtegetni. Úgyhogy Kedves Johny úgy látom részben egysíkú a látómeződ, ahol a férfiak elbuktak. Szerintem nem így van.

  • rugolabnyusz 2008. december 31 - 12:14 de. #

   Nálam csak akkor buknak el a pasik, ha mérges vagy ideges vagyok.
   Ha józan ésszel gondolkozom, senki nem bukik el.

   • Emiya 2010. október 26 - 9:07 du. #

    Valójában Jonny134 nem a TE posztodra válaszolt, hanem a “Nem túl józan gondolatok” bejegyzésre. A tied semmit se takar, csak irracionális ércekre épülő találgatás és személyes empirizmus, semmi több. És igen, “sok ember fejéhez lehet hozzávágni sok dolgot” – kifejezve a te szókincseddel – de megérdemlik.

   • rugolabnyusz 2010. október 29 - 4:58 du. #

    Az én kurva anyámat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: