Névnapi gondolatok

27 nov

0:14 van.
Tegnap volt a névnapom.
Talán az egyik legjobb.  Már tegnapelőtt boldog névnapot kívántak sokan előre, ma pedig mindenki kimondottan kedves volt hozzám. Főleg azok az emberek, akikben létezik valami ehhez a tulajdonsághoz hasonló. Napleírás következik, szóval a bejegyzés valószínűleg unalmas lesz (csakmert unalmasnak tartom, ha valaki leírja napról-napra, hogy mit csinált). 
Reggel Ricsivel ébredtem, összeszedtük magunkat és bementünk reggel a városba, találkoztunk Verával és beültünk a mekibe. Teáztunk, sütiztünk, beszélgettünk, jött a Blanka kicsit náthásan, megteáztattam, majd mindenki haza, egyedül én mentem suliba és így is a harmadik órára értem be.
Persze csak stílusosan, mert arról is elkéstem.   
Írtam dolgozatot, közben kiáltott a Buffy, hogy “Boldog névnapot!”, én meg írtam az angol dogát és viszonylag gyorsan is végeztem vele.
Szünetben mentem Pálma nénihez, akinek úgy érzem, nagyon sokkal tartozom a sok elsikált késés és igazolatan órák igazolása miatt, de beszélgetni is szoktunk, nekem pölö soha nem tett keresztbe egy gyufaszálat sem, így nincs okom utálni. Kiderült, hogy helyette mentem ma színházba, és nem engedte, hogy kifizessem a jegy árát, azt mondta, ez az ő ajándéka.
Alapból jó kedvem volt azelőtt, de mivel imádok színházba járni, ennek az ajándéknak is hihetetlenül örültem. Fura, hogy néha olyan emberek, akiktől soha nem várnám, nagyon meg tudnak lepni. Órák után beszéltem az irodalomtanárral, hogy fele sem vicc annak, hogy tavaly hármas voltam, míg más, aki azt nem tudja, hogy a kurva gondolatjelet és a kibaszott kettőspontot mikor kell használni, és azt sem tudja, hogy az “Én szerintem nekem…” kezdetű mondat nem helyes és amúgy komolyan használja fogalmazás vagy esszéírás közben ötös volt. Mondtam az irodalomtanárnak azt is, hogy vegye tudomásul, hogy nagyon haragszom rá és engem ne akarjon kikészíteni semmi vizsgával a 12. év anyagából, de tulajdonképpen kiröhögött.
Végülis mindegy, én is röhögtem, de talán csak kínomban.
Nem az érdekel, hogy a továbbtanulás meg a pontok és a kurva anyjuk, hanem egyszerűen bassza az agyam, hogy hármast kaptam irodalomból, mert pár verset nem mondtam fel.
Párat viszont felmondtam, de nem érdemes kötözködni egy tanárral sem, hátha zokon veszi.
Miután megtárgyaltuk az ügyet és a nézőpontjaink egy kicsit sem közeledtek egymáshoz, találkoztam Ricsivel. Kaptam tőle egy nagyon szép csokor rózsát, egy Depeche Mode koncertjegyet és közösen a családjától egy mézimálnifütyit. Itt már nagyon boldog voltam, de ha most valaki mégegyszer megaszkít a bejegyzés írásásban, kurva idegbeteg leszek. Mindegyis, folytatom. 
Szóval tiszta hepi volt minden és hogy a nap még kerekebb és szebb meg csodálatosabb legyen, átmentünk Ricsihez színházasruciért, mert tudtam szerezni jegyet neki is, a Kinga által.
És igen.
Szexeltünk. Úgy szexeltünk, hogy akartam szexelni.
Sőt, semmi mást nem akartam, csak szexelni. 
Sajnálatos módon, időhöz voltunk kötve, csak másfél óránk volt, de azalatt kétszer is, meg elkéstünk persze anyutól. 
Nem sok időm volt a leckéjére, így nem is tudtam megcsinálni az egészet, a színházba meg rohatunk. 
És akkor itt szeretném megkérni az összes érzéketlen és a másra nem tekintettel levő pasit/srácot/férfit/fiút/köcsögöt, hogy kurvára ne várja el egy nőtől, hogy majd magassarkú cipőben/csizmában/szandálban/akármiben  kerülgesse. Egy pasi/srác/férfi/fiú/köcsög, engedjen előre/kerüljön ki az utcán egy/minden nőt, ha magassarkút hord, ha nem. 
Természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára.
Színház után ettünk, mivel arra nem volt idő két aktus között, majd öten (Kinga, Buffy, Vera, Ricsi, én) próbáltunk valami esti programot szervezni, majdnem sikertelenül.
Végülis beültünk Műhelybe, beszélgettünk sokat.

Nagyon jó és kellemes volt az egész napom és köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult.

És fura, nem tudom, más hogyan van vele, de rühellem, ha egyfolytában akarnak nekem mondani valamit, miközben akármit is írok.
És ha felébred az öcsém, ki fogom nyírni a Verát, mert én leszek lebaszva miatta.

És egy kérdőív, elsősorban féfiaknak. 
Semmi negatív diszkrimináció, egyszerűen kíváncsi vagyok. 

Reklámok

4 hozzászólás to “Névnapi gondolatok”

 1. zombieyanos 2008. november 27 - 3:22 de. #

  Segíts kérlek! =D Láttam neked milyen szép Blogroll-od van, én meg akkora nyomor vagyok, hogy azt sem tudom hogy kell megcsinálni, pedig én is be akarnálak ám rakni. =D Végigkeresgéltem mindent, mégsem megy… xD Muszáj segítséget kérnem Tőled. o_O

 2. Dr. Stein 2008. november 27 - 7:25 du. #

  Azt mondta már valaki, hogy boldog névnapot, szívem? Akkor BON.
  Blogrollkészítés kézimunka. Ír>link>kitölteni – kinézet>widgets>Elérhető widgetek>Linkek

 3. rugolabnyusz 2008. november 27 - 7:48 du. #

  Zombie, a kérdést megválaszolta Stein:-).
  Stein, köszi, ari vagy:-)!

 4. ugandai 2008. november 28 - 1:12 de. #

  höj így lemaradva meg minden bódogat!^^ aztán finoman azzal a pálinkával 😛

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: